7
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA SPREMILA ‘POKLON’ NAVIJAČIMA ZA NOVU GODINU: Italijan iz Efesa pravo na Mali Kalemegdan! (FOTO)

Objavljeno: 30.12.22 u 00:25

Crveno-beli na korak od velikog pojačanja!

Nedavno, na jednoj konferenciji za medije, trener Anadolu Efesa Ergin Ataman otkrio je da je Akile Polonara nezadvoljan tretmanom u turskom timu. Odmah posle izjave aktuelnog dvostrukog uzastopnog evropskog šampiona, evroligaški klubovi stali su u red za dovođenje Italijana.

Pre nekoliko dana pojavile su se informacije da je osim Makabija i Virtusa iz Bolonje, za usluge Polonare zainteresovana i Crvena zvezda.

FOTO: STARSPORT

Prema novim saznanjima ‘Sportskog žurnala‘, samo je pitanje trenutka kada će Polonara postati novi član aktuelnog šampiona Srbije.

Ekipa Duška Ivanovića uskoro će biti jača za nekadašnjeg asa Dinamo Sasarija. Baskonije, Fenerbahčea i redovnog člana italijanske reprezentacije.

Crvena zvezda u petak igra narednu utakmicu u Evroligi, a protivnik je Barselona. Susret 16. kola elitnog takmičenja na programu je od 19 časova u hali ‘Aleksandar Nikolić’.

46
12
7 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter