0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

PARTIZAN TRADICIONALNO OBRADOVAO NAVIJAČE: Promovisan kalendar crno-belih! (FOTO)

Objavljeno: 29.12.22 u 16:14

Nisu samo prvotimci i Gordan Petrić na kalendaru!

Na kraju svake godine, FK Partizan novim kalendarom za predstojeću sezonu obraduje navijače, igrače i sve simpatizere crno-belih.

Novi kalendar je tradicionalno predstavljen u hotelu „Zepter“, Terazije 10, pozdravnim govorom predsednika PartizanaMilorada Vučelića.

FOTO: FK Partizan

Promociji su prisustvovali i generalni direktor – Miloš Vazura, sportski direktor – Ivica Kralj, zamenik generalnog direktora – Milorad Nikolić, kao i članovi UO FK Partizan

Pored prvotimaca i šefa stručnog štaba – Gordana Petrića, na kalendaru se nalaze i fotografije naših najmlađih navijača koji su iz čitavog regiona činili deo „Dečije tribine”.

FOTO: FK Partizan

Na naslovnoj strani kalendara nalazi se nagrađeni dečiji crtež ,Tare Prokić, sa konkursa na kome su učestvovali naši najmlađi navijači tokom PR aktivacije, a osim što je motiv korišćen za zvaničnu novogodišnju čestitku, svoje mesto ima i na kalendaru za 2023. godinu.

FOTO: FK Partizan

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

1
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter