0
Evrokup

from left Dusan Ristic Borisa Simanic Marko Pecarski Danilo Andjusic Uros Trifunovic Dsaun Miletic Aleksa Radanov head coach Svetislav Pesic Nikola Topic Stefan Jovic Marko Jagodic Kuridza Nemanja Dangubic Okupljanje Kosarkakske Reprezentacije Srbije at Aleksandar Nikolic hall on November 08, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

BOMBA U TURSKOJ: Srpski reprezentativac pojačao velikana iz Istanbula! (FOTO)

Objavljeno: 28.12.22 u 16:35

On će biti veliko pojačanje za slavni klub

Ono što smo juče preneli danas se i obistinilo, Dušan Ristić je postao novi član turskog velikana Galatasaraja, stigla je i potvrda iz kluba.

Čuveni tim ima veliki problem sa povredama zbog čega je primetan nedostatak igrača na poziciji centra, pa su u Srbinu videli rešenje za taj nedostatak.

Dušan Ristić je u dosadašnjem toku sezone nastupao za špansku Fuenlabradu u čijem dresu je beležio u proseku 15 poena i 6 skokova.

Pored toga ove jeseni je igrao za reprezentaciju Srbije na Evrobasketu, a pored toga redovno je počeo da se nalazi na spiskovima selektora Svetislava Pešića i za kvalfikacione prozore za Mundobasket.

U dosadašnjoj karijeri Dušan Ristić je branio boje FMP-a, Crvene zvezde, Arizone, Astane, Breše, Avtodora i već pomenute Fuenlabrade.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter