0
ATP

Tennis-ATP Serbia Open 2022-Final-Novak Djokovic (SRB) v Andrey Rublev (RUS) Beograd, 24.04.2022. foto: Starsrport/Serbia Open

ĐOKOVIĆ SREĆAN ŠTO JE PONOVO U AUSTRALIJI: Poželeli su mu dobrodošlicu, uskoro će zaigrati! (FOTO)

Objavljeno: 28.12.22 u 13:22

Odradio je prvi trening.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković, stigao je u Australiju, godinu dana nakon sramotnog incidenta. On je sada rado viđen gost, za razliku od prethodne sezone, kada je deportovan, nakon što su sva suđenja prošla.

Srbinu je ukinuta suluda zabrana da 3 godine ne može da uđe u tu zemlju, a deluje da je sve spremno da krene u pohod na 10. titulu na Australijan openu. Taj grend slem, prvi u sezoni, igra se od 16. do 29. januara, a pre njega, Novak će se oprobati na još jednom turniru.

U pitanju je turnir u Adelejdu, odakle su se i pojavile prve Novakove fotografije sa treninga. Srpski teniser je bio vidno raspoložen, što je objavio Australijan open na svom zvaničnom profilu.

Jeste li spremni za tenisko leto? Novak Đoković je stigao u Adelejd i odradio svoj prvi trening – napisano je na Tviteru.

Turnir u Adelejdu se igra od 1. do 8. januaram dok titulu brani Tanasis Kokinakis. Đoković je prvi nosilac na turniru, a imaće težan zadatak, jer će se u žrebu naći i Danil Medvedev, Feliks Ože Alijasim, Andrej Rubljov, Janik Siner, Denis Šapovalov, Karen Kačanov, kao i mnogi drugi.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter