0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA liga

BAJIĆ ANALIZIRAO PORAZ OD PARTIZANA: „Kolega Obradović ima mogućnost da me kazni i da napravi višak!“

Objavljeno: 25.12.22 u 23:52

Ovo su bile greške negovog tima.

Partizan je savladao Igokeu u 12. kolu AdmiralBet ABA lige, rezultatom 85:96, a posle Željka Obradovića, medijima se obratio i Dragan Bajić trener domaćih. On je istakao da je njegov tim u pojedinim periodima pokazao ono što je trebalo, ali da protiv evroligaša mora energičnije.

Čestitam Partizanu na zasluženoj pobedi, bili su bolji čitav meč. Mi smo možda u nekim periodima pokazali ono što je trebalo čitavim tokom meča ako smo hteli da slavimo. To sam rekao i momcima. Sa puno više energije morate da uđete u ovakve utakmice, motiv ne sme da nedostajete, pogotovo u punoj dvorani, i pogotovo zbog toga što igrate protiv evroligaške ekipe. Međutim, nismo bili na tom nivou na večerašnjoj utakmici, bilo je puno grešaka, pogotovo mogu da budem na to da smo završili utakmicu sa 100 primljenih poena, a da smo napravili po dva faula po četvrtini.

VESTI O PARTIZANU:

Potom je istakao da su crno-beli imali mnogo otvorenih šuteva, što njegov kolega Obradović, lako može da kazni.

Partizan je imao i dosta otvorenih šuteva. Svestan sam da su dominantniji od nas na svim pozicijama, kolega Obradović ima mogućnost da me kazni, napada, da napravi višak, ali moramo da budemo odgovorniji. Kad smo na dva i po minuta do kraja došli do tri razlike, mogli smo i da okrenemo meč u svoju korist, ali šta je – tu je.

2
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter