1
Košarka

Martin do kraja sezone u Niksima

Objavljeno: 16.03.13 u 16:32

152062985_Thunder_Knicks_NSB194

Posle povrede kolena Amare Stodemajera, koja će ga zbog operacije odvojiti od terena do kraja ligaškog dela sezone, Njujork Niksi su odlučili da potpišu ugovor do kraja takmičarske godine sa Kenionom Martinom.

Iskusni krilni košarkaš već je odradio dva desetodnevna ugovora sa Niksima nakon čega je dogovorena saradnja do kraja tekuće sezone. Na 11 utakmica prosečno je igrao nešto više od 10 minuta, a za to vreme beležio je 3,1 poen i 1,7 skokova.

Martin je tokom karijere nastupao za Nju Džersi Netse, Denver Nagetse i Los Anđeles Kliperse, a tokom prošlosezonskog lokauta igrao je u Kini za Ksinjiang Flajing Tajgerse.

0
0
1 Komentara
  1. When I first saw this title Martin do kraja sezone u Niksima | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hello there! Do you use Twitter? I’d like to follow you if that would be okay. I’m definitely enjoying your blog and look forward to new posts.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter