0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

OGROMNA SIMBOLIKA: Siniša Mihajlović biće sahranjen na Svetog Nikolu – to mu je bila krsna slava, a i stadion na kojem je podigao „ušati trofej“ zvao se tako!

Objavljeno: 18.12.22 u 10:21

Zaista neverovatno.

U petak nas je nakon duge i teške borbe sa leukemijom u 54. godini života napustio Siniša Mihajlović, legenda srpskog i svetskog fudbala.

Sahrana legendarnog Mihe obaviće se sutra, na veliki praznik – Svetog Nikolu, a istoj će prisustvovati i patrijarh Porfirije.

Ujedno to je bila krsna slava pokojnog Siniše, a verovatno svi znaju da je na stadionu Sveti Nikola u Bariju osvojio Kup šampiona sa Crvenom zvezdom 1991. godine, što mu je svakako najveći uspeh u karijeri, kada govorimo o trofejima. Takođe, jedan od njegovih sinova zove se Nikolas.

Takođe, navijači Zvezde iz Borova oprostili su se od Mihajlovića ispred njegove kuće u Borovu i ispred stadiona u njegovom rodnom mestu.

Poruka koju su ostavljena ispred kuće, glasila je.

Rodio si se znajući samo za život!

FOTO: Privatna arhiva

Dok su kod stadiona istaknute dve poruke.

Prva je glasila.

Živeo si znajći samo za pobedu!

FOTO: Privatna arhiva

A u drugoj su dodali.

Poslednji pozdrav Siniši, borovskom šmekeru i mangupu!

FOTO: Privatna arhiva

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

3
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter