1
Fudbal

Sinisa Mihajlovic, FSS, Fudbalski Savez Srbije 7.5.2012. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / +381 64 1260 959 / thepedja@gmail.com )

POSLEDNJA FOTOGRAFIJA SINIŠE MIHAJLOVIĆA: Njegova ćerka bolnom objavom rasplakala Srbiju! (FOTO)

Objavljeno: 16.12.22 u 23:13

Ćerkina poruka rastužila čitavu planetu

Danas nas je napustio jedan od najvećih fudbalera koji je podario ovaj region, Siniša Mihajlović.

Čuveni Miha je preminuo danas u 53. godini života, a biće sahranjen u ponedeljak u Rimu gde je proveo najveći deo života.

Nakon gomile oproštajnih poruka konačno se oglasila njegova ćerka Viktorija, koja je objavila poslednju Mihajlovićevu fotografiju i otkrila je tom prilikom da je uz njega bila do kraja.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Viktorija Mihajlović 🌪 (@vickymiha)

Sišao si dole, pružio ruku, bar milion stepenica i sada kada nisi tu praznina je na svakom koraku. Ipak, naš dug put je bio kratak. Moj još traje, i više mi ne trebaju slučajnosti, rezerve, zamke, poruge onih koji veruju da je stvarnost ono što vidite. Sišla sam niz milione stepenica dajući ti ruku, zato što sa četiri oka možda možeš da vidiš više. Sa tobom sam se spustila niz njih jer sam znala da su jedine prave zenice, iako tako zamagljene, tvoje. Volim te svim srcem tata, čista, retka duša, ponos mog života, moj heroj, moja VELIKA ljubav.

Fudbal je mnogo izgubio njegovom smrću, ali sećanje na njega nikada neće umreti.

15
0
1 Komentara
  1. Počivaj u miru Legendo naša…saučešće familiji …ovo je naš legendarni fudbaler i hvala na svim radosni trenucima koje smo imali u toku tvoje karijere.. pocivaj u miru

    10
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter