0
Fudbal

Foto: Printscreen/YouTube

PATRIJARH PORFIRIJE SE OPROSTIO OD MIHAJLOVIĆA: Emotivna ispovest poglavara Srpske pravoslavne crkve o slavnom fudbaleru (FOTO)

Objavljeno: 16.12.22 u 22:01

Svi se redom opraštaju od čuvenog igrača

U danima kada čekamo rasplet na Svetskom prvenstvu u Kataru, fudbalski svet je u stanju šoka zbog smrti legendarnog Siniše Mihajlovića.

Čuveni fudbaler je tokom svoje karijere nosio dresove Vojvodine, Crvene zvezde, Rome, Lacija, Intera i Sampdorije, a ovaj svet napustio je u 53. godini života.

Povodom njegove smrti oglasio se Njegova svetost patrijarh srpski gospodin Porfirije.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Патријарх Порфирије (@porfirije_patrijarh)

Sa nevericom i velikim bolom u srcu primio sam tužnu vest da se danas u Gospodu upokojio naš proslavljeni fudbalski virtuoz, čarobni, temperamentni trener mnogih znamenitih klubova i selektor reprezentacije Srbije, ali pre i iznad svega, veliki čovek Siniša Mihajlović.

– Sa verom u Boga i nadom na život večni upućujem iskreno saučešće porodici i zajedno sa milionima ljudi na Balkanu i Apeninima, kojima je Siniša donosio radost, uznosim molitve Spasitelju našem Gospodu Isusu Hristu da dušu njegovu nastani tamo gde nema ni tuge, ni bolesti, ni žalosti, nego gde je život večni.

Večan ti spomen, brate naš Siniša! Bog dušu neka ti prosti i podari rajsko naselje – glasila je poruka patrijarha srpskog.

3
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter