0
Fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

OGLASILA SE I CRVENA ZVEZDA: „Sinišino ime će zlatnim slovima zauvek ostati upisano u istoriji!“

Objavljeno: 16.12.22 u 17:07

Takođe i iz Fudbalskog saveza Srbije poslali emotivnu poruku.

Danas nas je u 54. godini nakon borbe sa opakom bolešću napustio Siniša Mihajlović.

Popularni Miha bio je jedna od najvećih legendi Crvene zvezde sa kojom se popeo na vrh Evrope i sveta 1991. godine. Povodom njegove smrti, oglasio se i njegov nekadašnji klub.

Sa velikim žaljenjem obaveštavamo zvezdaše da nas je danas napustio legendarni Siniša Mihajlović. Njegovo ime će zlatnim slovima zauvek ostati upisano u istoriji Zvezde, jer je Miha bio deo čuvene zlatne generacije našeg kluba koja se popela na vrh Evrope i sveta 1991. godine. Veliki zvezdaš i čovek sa neverovatnim srcem i snagom preminuo je u 53. godini života. Naš klub izražava najdublje saučešće porodici Mihajlović. Neka mu je večna slava! – napisali su iz Crvene zvezde.

Takođe, vrlo emotivnu oproštajnu poruku poslali su i iz Fudbalskog saveza Srbije. Podsećamo, Siniša je bio selektor Orlova od 21. maja 2012. do 19. novembra 2013. godine.

U 54. godini života preminuo je Siniša Mihajlović. Fudbal je prerano ostao bez njegovog veličanstva, prvaka Evrope i sveta, jednog od najboljih izvođača slobodnih udaraca u istoriji ove igre, igrača, reprezentativca, trenera i selektora, čoveka koji je svojom karijerom ostavio dubok trag u istoriji srpskog i italijanskog fudbala. Dobio je Siniša mnoge bitke u životu, osvajao silne trofeje, činilo se da će dobiti i onu najvažniju, protiv teške bolesti, ali umrla je i nada. – započeli su oni.

FOTO: FSS

Ugasila se onda kada smo mislili da će svojom snagom, harizmom i optimizmom uspeti da po drugi put pobedi zloćudnu bolest. Nažalost, nije. Fudbalski svet je sada u suzama, ali Siniša ne bi voleo da se vide te suze. Šampioni ne umiru. Fudbalski savez Srbije izražava najiskrenije saučešće porodici i prijateljima Siniše Mihajlovića. Siniša, počivaj u miru. Neka ti je večna slava. – zaključili su iz FSS-a.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter