0
Katar 2022

Foto: Twitter/@FIFAWorldCup

ARGENTINA PROSULA VOĐSTVO OD DVA GOLA: Vehorst odveo meč u produžetke! (VIDEO)

Objavljeno: 09.12.22 u 22:09

Nakon regularnog dela utakmice između Argentine i Holandije rezultat je 2:2.

Gledali smo uvodno odmeravanje snaga prvih dvadesetak minuta, što je i logično, jer je ulog veliki. Dve reprezentacije koje su se poslednji put sastale 2014. godine u polufinalu su se skroz promenile. Nakon 20. minuta videli smo da Gaučosi preuzimaju inicijativu, stvarali su konkretnije prilike, iako nije bilo bezopasno ni sa druge strane.

Napadi Argentinaca su se isplatili u 35. minutu, kada je Mesi demonstrirao magiju, koju još uvek ima u nogama, pa je spojio sa golom Molinu, kome je ostao lakši deo posla, pa je rutinski savladao Noperta za veliko slavlje igrača, stručnog štaba, ali i navijača nebesko plavo-belih, koji žive za fudbal. Sa ovim rezultatom se i otišlo na pauzu.

NAJNOVIJE IZ KATARA:

Drugo poluvreme krenulo je napadima Holandije, koja je pokušala da izjednači rezultat, ali je Argentina idalje bila izuzetno opasna. U 73. minutu je jedan od najboljih fudbalera u istoriji duplirao rezultat sa bele tačke. Kada je delovalo da će Gaučosi rutinski privesti meč kraju, prvo je u 83. minutu Vehorst smanjio na 2:1, da bi u poslednjem minutu nadoknade, odnosno 100. isti igrač pogodio mrežu nakon lukavo izvedenog slobodnog udarca Holanđana i odveo meč u produžetke.

Gledaćemo dakle druge produžetke, na drugom meču četvrtine finala Svetskog prvenstva u Kataru.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter