0
Evroliga

during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Crvena Zvezda mts Belgrade at Stark Arena on December 08, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

VRELA ARGENTINSKA KRV KOJA JE ZVEZDI BILA POTREBNA: Tihi heroj derbija – Luka Vildoza! (VIDEO)

Objavljeno: 09.12.22 u 11:44

Odlična partija.

Revolucija u Crvenoj zvezdi počela je dolaskom Luke Vildoze. Argentinac je promenio koncepciju tima, ali ga i ojačao na mnogo više nivoa.

Dolaskom Duška Ivanovića, čoveka koji od ranije poznaje Argentinca, sav kvalitet ovog momka je isplivao na površinu.

Nemanja Nedović jeste heroj pobede, ali velike zasluge idu upravo Vildozi. Pre same trojke Nedovića, Luka je pogodio dve vezane trojke iako je do tada šutirao 0/4 za tri poena.

U poslednjem napadu, navukao je iskusno nekoliko igrača na sebe, dovoljno da Nemanja ostane sam u korneru i pogodi.

Nakon meča novinare je zanimalo kakav je osećaj pobediti u derbiju pred navijačima Partizana.

Sjajan osećaj. Kako smireno smo igrali na kraju je pokazatelj da smo tu i da smo spremni. Napredujemo svakim danom, penjemo se na tabeli i srećan san što mogu da delim svlačionicu i teren sa ovim momcima. – rekao je nekadašnji plej Milvokija.

Šta je razmišljao u trenucima kada je šut Nedovića išao ka košu?

during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Crvena Zvezda mts Belgrade at Stark Arena on December 08, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Bio sam smiren. Trener nam je pričao da ostanemo smireni kako bi dobili utakmicu i to smo i uradili. Nisam bio siguran da li će lopta ući posle Nedovićevog šuta. Čekao sam. Bio sam pod košem i molio se da lopta prođe kroz obruč. Kada se mrežica zatresla, počelo je slavlje. Nedović je svima pokazao da je veliki. Sjajan je osećaj dobiti derbi, ali idemo dalje, čekaju nas teške utakmice kod kuće i moramo da napredujemo. – zaključio je Vildoza.

Takođe, dodao je i da idu po devetu uzastopnu pobedu. Od Markusa Vilijamsa, ovakav mađioničar sa loptom nije se pojavljivao na Malom Kalemegdanu, to je sigurno.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter