0
Evroliga

delije navijaci fans supporters zastave during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season Round 5 match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Asvel LDLC at Aleksandar Nikolic Hall on November 17, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DELIJE SE OGLASILE SAOPŠTENJEM: Evo gde će se okupiti – „Koliko god da nas bude, hajde da pružimo maksimalnu podršku!“

Objavljeno: 08.12.22 u 15:29

Istorijski derbi!

Večeras, od 20 časova i 30 minuta u Štark Areni snage će odmeriti košarkaši Partizana i Crvene zvezde u okviru 12. kola Evrolige. Ovo će biti prvi, istorijski, večiti derbi u evropskim takmičenjima.

Rat saopštenjima je vladao prethodnih dana. Na kraju, navijači Crvene zvezde moći će da uđu u dvoranu i da bodre svoju ekipu.

Ovim povodom, Delije su se oglasile saopštenjem.

delije navijaci fans supporters zastave during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Virtus Segafredo Bologna at Aleksandar Nikolic Hall on December 03, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Pozivamo sve navijače Crvene zvezde koji su nabavili kartu za današnji derbi, da dođu u 17 časova u 21. blok na Novom Beogradu, gde ćemo se svi koji imamo karte za ovu utakmicu okupiti i zajedno krenuti ka hali, na ulaze koji će biti predviđeni za nas kao gostujuće navijače. Bilo koju kartu da imate, dođite na dogovoreno mesto, jer će svi ući na iste ulaze i biti zajedno.

Koliko god da nas bude, hajde da pružimo maksimalnu podršku našem timu u istorijskoj utakmici! – stoji u saopštenju navijača Crvene zvezde.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

6
5

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter