3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA

UROŠ TRIFUNOVIĆ POKAZAO KAKAV JE ŠMEKER: Prelepa scena nakon završetka utakmice u Štark areni! (FOTO)

Objavljeno: 05.12.22 u 09:49

Šmekerski potez beka Partizana!

Partizan je juče na svom terenu u potpunosti nadigrao ekipu podgoričke Budućnosti i tako došao do izuzetno bitne pobede nakon niza loših rezultata. Trifunović je dobio nešto veću minutažu, koju je i iskoristio, pa je meč završio sa 12 poena i tri uhvaćena skoka.

Jedna devojčica pojavila se sa transparentom na kojem je pisalo: ‘Uroše, slika?

Mladi košarkaš Partizana nakon meča slikao se sa devojčicom i tako joj nesumnjivo učinio veliko zadovoljstvo i priredio joj momenat koji će sigurno pamtiti do kraja života.

13
2

3 Komentara

  1. Evo dokazao je mali Trifke, da mu je trebalo dati više šanse, protiv C.Zvezde, trebao je da čuva Vildozu ili Nedovića, tako bi sačuvali Kevin Pantera, drugo Obradoviću ne možeš u rotaciji da plej ili bek čuva centra, ako centar izašao na odbranu spoljnjeg reketa, krilni centar treba da čuva centra, tako da ne olako primamo koševe pod obruč, a i reket se bolje čuva, ne može bek ili plej bez odbrane da uđu pod koš i da daju koš, bez čuvanja obruča. Obradoviću, ako igrač pogreši ne treba ga stavljati na klupi, već ga ohrabriti i dati mu podršku da ispravi grešku. Jer igrači igraju u grču, plašeći se ako promaše da će da idu na klupu, i onda se najviše greši. Treba nam jak,visok centar, Brodljanski ne može da se nosi sa jačim centrima, tako da Lesor nema zamenu na mesto centra. Vreme je da dovedete centra i pleja, videlo se da Madar više mu odgovara da bude bek, sa dobrim putem.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter