0
AdmiralBet ABA Liga

grobari navijaci fans supporters flags zastave Koreografija ilustracija illustration during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and EA7 Emporio Armani Milan at Stark Arena on October 18, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ČUDNA PORUKA U ARENI: „Dosta više stranaca, pusti malo Srbe da igraju!“ (FOTO)

Objavljeno: 04.12.22 u 23:12

Večeras su upravo domaći igrači bili najbolji.

Košarkaši Partizana demolirali su Budućnost u 9. kolu AdmiralBet ABA lige – 106:77.

Na taj način crno-beli su u pravom momentu izašli iz serije poraza s obzirom da ih u četvrtak očekuje prvi evroligaški večiti derbi i to pred domaćim navijačima. Ukupno, ovo će biti drugi večiti derbi ove sezone.

U prvom je slavila Crvena zvezda, 90:74 u okviru AdmiralBet ABA lige.

I poseta u Areni večeras jasno je pokazala da navijači Parnog valjka nisu zadovoljni igrama u prethodnom periodu, ali nema sumnje da će dvorana u četvrtak biti ispunjena do poslednjeg mesta.

Neke čudne poruke bile su istaknute od pojedinaca u dvorani.

Dosta više stranaca, pusti malo Srbe da igraju“ i „Igrate kao babe, igrate kao strine, zaigrajte u derbiju da nas želja mine„, pisalo je na transparentima.

Vrlo brzo jedna navijačica je uklonila transparente.

Ono što je zanimljivo, najbolji pojedinci u redovima Partizana bili su upravo srpski košarkaši. Vukčević je ubacio 15 poena, Trifunović 12, a Anđušić 11. Od ostalih istakli su se Madar sa 14 i Lesor sa 12 poena.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

9
5

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter