0
Katar 2022

Players of Brazil celebrate during the Fifa World Cup 2022, Group stage G, football match between Brazil and Serbia, 24. Novembar 2022 foto: STARSPORT

KATASTROFA ZA BRAZIL: Tite ostao bez napadača do kraja Svetskog prvenstva!

Objavljeno: 04.12.22 u 14:51

Povrede uopšte ne zaobilaze jednog od glavnih favorita za titulu

Centarfor fudbalske reprezentacije Brazila i Arsenala, Gabrijel Žesus, propustiće ostatak Mundijala zbog povrede kolena.

Prve prognoze govore da će napadač „karioka“ morati na pauzu od tri meseca zbog povrede kolena koju je zaradio na meču sa Kamerunom u trećem kolu grupne faze Svetskog prvenstva u Kataru.

VESTI SA MUNDIJALA:

Inače, na ovom meču je tešku povredu zaradio i Aleks Teljes koji će takođe propustiti ostatak takmičenja, dok bi Nejmar koji se povredio na utakmici sa Srbijom uskoro trebalo da se vrati na teren.

Britanski mediji navode da je Žesus prva zamena Rišarlisonu, a fudbaler Arsenala je za Brazil odigrao 59 utakmica i postigao je 19 golova. U svakom slučaju ostaje nam da vidimo kako će se Tite prilagoditi ovom problemu sa povredama.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter