0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Twitter/@ABA_League

RUTINSKO SLAVLJE MEGE NA KRILIMA MILOSAVLJEVIĆA: Borac ostao na samo jednoj pobedu u sezoni!

Objavljeno: 03.12.22 u 22:40

Bez previše problema!

Košarkaši Mega MIS-a savladali su čačanski Borac u 9. kolu AdmiralBet ABA lige rezultatom 86:74.

Bolje su meč otvorili izabranici Marka Baraća i stekli ranih +10 (18:8). Međutim, od tog momenta Borac je uspeo da serijom 13:2 potpuno preokrene stvari na terenu i da čak prvu deonicu privede kraju vođstvom – 21:20.

Ipak, potpuni pad u igri Borca desio se u drugoj deonici. Mega je taj period rešila u svoju korist sa čak 25:8. Potpuno bez ideje u napadu su bili momci trenera Mijatovića. Na poluvremenu visokih 45:29.

FOTO: Twitter/@ABA_League

Visoku prednost držali su i tokom treće četvrtine. Na kraju tog perioda bilo je čak +19 – 69:50.

U poslednjem delu igre, ekipa iz Čačka je smogla snage da spusti prednost (u jednom momentu prišli i na -6), ali ništa više od toga. Na kraju – 86:74.

Najefikasniji u domaćoj ekipi bio je Dragan Milosavljević. Nekadašnji reprezentativac Srbije ubacio je 20 poena, a tom učinku dodao i 11 skokova i četiri asistencije. Pratio ga je Luka Cerovina sa 16 poena.

Kod poraženih, standardno najbolji, Hanter Hejl (21 poen) i Sava Lešić (16 poena). Takođe, dobru utakmicu odigrao je i Novaković, koji je ubacio isto 16 poena.


Standings provided by Sofascore

NAJNOVIJE VESTI IZ ABA LIGE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter