0
Katar 2022

Foto: Printscreen/YouTube

DEGENEK SE NE PLAŠI MESIJA: „On najbolji igrač na svetu, ali moramo da ga zaustavimo“

Objavljeno: 01.12.22 u 17:16

Štoper Australije se nada novom čudu protiv Argentine

Totalni šok na Svetskom prvenstvu su izazvali fudbaleri Australije nakon što su pobedom nad Danskom u trećem kolu grupne faze Mundijala obezbedili učešće u osmini finala.

Ipak, druga faza takmičenja neće biti nimalo laka za „zemlju kengura“ pošto će im rival na startu iste biti moćna Argentina, koja je završila kao prva u grupi C.

VESTI SA MUNDIJALA:

Naravno, glavna zvezda ovog meča će bez ikakve sumnje biti Lionel Mesi, a upravo o njemu je govorio defanzivac Australlije i bivši igrač Crvene zvezde, Miloš Degenek.

Oduvek sam voleo Mesija, mislim da je najbolji igrač svih vremena – rekao je Degenek novinarima u Kataru, pred meč osmine finala koji se igra u subotu u 20 časova.

Mi to moramo da zaustavimo. Iako sam njegov veliki fan, više bih voleo da osvojim Svetsko prvenstvo – jasno je naglasio Degenek.

Moramo da verujemo u to i da budemo sigurni u svoje sposobnosti da zaustavimo svaki napad. Ne znam da li će to biti moguće, ali znam da ćemo dati 110 odsto da zaustavimo sve što ide ka Metijevom golu – objasnio je štoper Australije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter