0
AdmiralBet ABA Liga

Milos Teodosic and Iffe Lundberg (R) during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Virtus Segafredo Bologna at Stark Arena on October 20, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DOBRE VESTI ZA CRVENU ZVEZDU: Lider Virtusa suspendovan, ne igra u Beogradu!

Objavljeno: 30.11.22 u 12:06

Košarkaši Anadolu Efesa savladali su Virtus u Bolonji rezultatom 85:80, ali je meč ostao u senci incidenta doskorašnjeg kapitena Srbije. Miloš Teodosić je u jednom momentu napravio faul, a arbitri su želeli da pogledaju snimak i utvrde da li je reč o nesportskom faulu.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

Javor i ekipa su ustanovili da Miloš zaslužuje i tehničku zbog prigovora, a to je razbesnelo srpskog plejmejkera. Teodosić se zaletao ka sudiji iz Slovenije, a saigrači su ga jedva zaustavili u nameri da se obračuna sa njim.

Evroliga je odlučila da popularni Teo bude suspendovan na dve utakmice, a to znači da će propustiti duel sa Crvenom zvezdom u narednom kolu Evrolige, što je veruejemo, veliko olakšanje za aktuelnog šampiona Srbije.

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter