0
Domaći fudbal

Foto: Youtube/Screenshot

DUŠAN SAVIĆ I ZORAN TIMIĆ OBIŠLI REPUBLIKU SRPSKU: Održali promociju knjiga! (VIDEO)

Objavljeno: 29.11.22 u 22:48

U novoj epizodi emisije “Tema dana” na Zvezda TV, možete videti kako je izgledala promocija knjiga legende, Dušana Duleta Savića i velikog navijača Crvene zvezde Zorana Timića Time.

Poznato je da Crvena zvezda ima veliku podršku u Republici Srpskoj, a to se još jednom potvrdilo i na promocijama knjiga Dušana Savića i Zorana Timića Time. Nekadašnja igračka legenda i verni navijač su posetili Bijeljinu, srpski deo Sarajeva, ali i Trebinje. Veliko interesovanje je bilo i više nego uočljivo, a kao i uvek kada je reč o Republici Srpskoj, zvezdaški duh se osećao na svakom koraku. Navijači Zvezde su isticali zadovoljstvo zbog poseta legendi, čije su knjige uz posvete koje su bile nezaobilazne sa ponosom uvrstili u svoje kućne biblioteke. Kamera Zvezdine televizije je bila na licu mesta i zabeležila najzanimljivije momente u Republici Srpskoj, a kako su promocije zvezdaških knjiga izgledale možete pogledati u novoj epizodi emisije “Tema dana”.

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter