8
Katar 2022

Strahinja Pavlovic Fudbal-Trening Fudbalske reprezentacije Srbije Stara Pazova, 30.05.2022. foto: Starsport.rs ©

NOVE VESTI O PAVLOVIĆU: Poznato u kakvom je stanju štoper Srbije, sve brine njegov nastup protiv Švajcarske!

Objavljeno: 29.11.22 u 17:27

On će biti jedan od ključnih igrača na meču odluke

Bez ikakve dileme na meču protiv Kameruna najbolji igrači Srbije bili su Andrija Živković i Strahinja Pavlović, ali je štoper ranije morao da završi meč zbog povrede.

To je upravo situacija koja brine čitavu naciju, jer još se do konferencije za medije nije znalo u kakvom se stanju nalazi defanzivac „orlova“ pred meč odluke sa Švajcarskom.

VESTI SA MUNDIJALA:

Pavlović je radio snimanje, sve ide u dobrom smeru. Sutra ćemo imati više informacija – rekao je Milan Vuković, portparol FSS-a na konferenciji za novinare.

Ovo su svakako odlične vesti uoči duela koji će odlučiti sudbinu reprezentacije Srbije na Mundijalu. Ostaje nam na kraju da vidimo za koji će se to sastav odlučiti selektor Dragan Stojković.

4
2

8 Komentara

  1. Igra Srbije u ova dva meca je pokazala da mi nismo fizicki spremni,Pavlovic u oba meca pokazao svoj kvalitet i njegovim izlazkom iz igre,nasa odbrana je bila cista nula,mitrovic je trebao izaci iz igre pri rezultatu od 3-1
    kamerunci po meni spremnija ekipe od nas

    3
    0
    Odgovori
  2. Pavlović zajedno sa Milenkovićem u prve dve utakmice reprezentacije najslabiji igrači naše odbrane. To što, pojedina, sredstva informisanja hvale Pavlovića nema veze sa istinom. Znamo mi da vidimo.

    1
    39
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter