0
Katar 2022

FOTO: Twitter/@Argentina

HAOS NA MUNDIJALU: Igraču Argentine preti deportacija iz Katara, razlog je jeziv!

Objavljeno: 25.11.22 u 18:40

Problemi sve više pogađaju nacionalni tim „gaučosa“

Bez ikakve zadrške se može reći da je Saudijska Arabija velikom pobedom nad Argentinom od 2:1 napravila najveće iznenađenje na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Ta utakmica je za Južnoamerikance prava tragedija, a sada za popularne „gaučose“ stiže još loših vesti koje bi mogle da im ozbiljno poremete planove.

Prema natpisima argentinskih medija, Tijago Almada bi mogao da bude deportovan u Argentinu zbog jezivih optužbi.

VESTI O MUNDIJALU:

Naime, reprezentativac Argentine je okrivljen za seksualno zlostavljanje, a očekuje se da mu zbog toga FIFA zabrani nastupanje na Svetskom prvenstvu u Kataru. Tim povodom, izjavu za argentinske medije dala je upravo oštećena strana.

On je usred pandemije organizovao tajnu zabavu u oblasti San Isidro. Pijana devojka je otišla na prvi sprat sa Tijagom Almadom, a onda se odjednom pojavilo mnogo ljudi da je zlostavljaju. Kada kažem mnogo ljudi, govorim o drugom igraču Veleza po imenu Brizuela, devojci po imenu Kamila i na kraju o menadžeru po imenu Delvin Akunja – navodi se u izjavi.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter