0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

IVANOVIĆ: ‘Imali smo strpljenje i veru, to sam tražio na samom dolasku!’

Objavljeno: 22.11.22 u 23:45

Trener Zvezde se kratko obratio novinarima!

Košarkaši Albe ugostili su u Mercedes-Benz Areni ekipu Crvene zvezde u 9. rundi najprestižnijeg evropskog takmičenja. Fantastična utakmica odigrana je u nemačkoj prestonici, obeležena neverovatnom borbom od prve do poslednje sekunde. Dugačkih 40 minuta nije bilo dovoljno da bi saznali ime pobednika. Zvezda je propustila napad za trijumf i regularni deo meča završen je rezultatom 75:75. Nezaustavljivi trio Vildoza-Nedović-Mitrović uspeo je da porazi domaći sastav i Zvezdi donese treći ovosezonski trijumf. Duel je završen rezultatom 84:88.

Svoje utiske nakon pobede izneo je šef struke Crvene zvezde, Duško Ivanović.

-Kada sam došao, rekao sam da nam je potrebno strpljenje i vera. Imali smo to večeras – vrlo jasan je bio iskusni stručnjak, koji je potom dao kratak komentar na utakmicu:

-Uradili smo šta smo morali da bi dobili ovaj veoma dobar tim Albe koji igra sjajnu košarku. Uglavnom smo uspevali da im zaustavimo tranziciju, brzu realizaciju i ključno je bilo kada smo promenili odbranu i preuzimali svaki pik. To smo veoma dobro odradili – konstatovao je Ivanović.

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter