0
Katar 2022

FOTO: STARSPORT

GUDELJ HRABRI PRED BRAZIL: „Meč Argentine i Arabije je dokaz da sve može da se desi na Mundijalu!“

Objavljeno: 22.11.22 u 17:42

Ima pravo!

U četvrtak od 20 časova Piksijevi momci će istrčati na stadion Lusail i suprostaviti se snažnim Brazilcima koji su možda i prvi favoriti takmičenja.

Međutim, Nemanja Gudelj ima samopouzdanja kao i ceo tim. Poštuje se protivnik, ali su svesni Orlovi svoje snage.

Sigurno da možemo i više nego do sada. Znamo naše kvalitete, na dobrom smo putu, nalazimo se u trenutku kada bismo mogli da zahtevamo od sebe da pokažemo celom svetu i Srbiji da možemo na Mundijalu da uradimo lepe stvari. – rekao je fudbaler Sevilje.

Reč, dve i o reprezentaciji Brazila.

Biće teška utakmica, Brazil je veoma dobar tim sa dosta kvalitetnih igrača. Mi smo spremni, verujemo u sebe, dokazali smo to više puta do sada i jedva čekamo da im se suprotstavimo. Ne znamo ništa o dilemama u njihovom sastavu, jer je ceo naš tim fokusiran na nas: kako ćemo mi igrati, napadati, braniti se. – kazao je Nemanja.

Sergej Milinkovic Savic and Nemanja Gudelj Serbia, national football team training session in Doha, Qatar on 20. Nov, 2022 photo: Pedja Milosavljevic

Osvrnuo se i na današnji meč Argentine i Saudijske Arabije koji dokazuje da je sve moguće.

Meč Argentine i Arabije je dokaz da sve može da se desi na Svetskom prvenstvu i zato je tako lepo igrati na ovom takmičenju. – ističe Gudelj.

Prvi put je na Mundijalu, a kaže da je velika čast igrati za Srbiju.

Mister me je pozvao, na spisku sam igrača za Mundijal, tu sam da dam sve od sebe kao i uvek kada je reprezentacija u pitanju. Velika je čast igrati za Srbiju, pogotovo na ovom nivou, na prvenstvu sveta. – zaključio je Nemanja Gudelj.

NAJNOVIJE IZ KATARA:

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter