0
Katar 2022

FOTO: Twitter/Screenshot

KAKVA PRIČA IZ KATARA: Engleski navijač tražio pivo, pa upoznao šeikovog sina i završio u njegovoj palati! (VIDEO)

Objavljeno: 21.11.22 u 15:36

Igrao se sa lavom i majmunima.

Navijači iz čitavog sveta, nisu sa oduševljenjem primili vest da je na stadionima u Kataru zabranjen alkohol. Naravno, očekivano je da postoji nekolicina navijača koji žele da uživaju u doživljaju Mundijala uz najpopularnije alkoholno piće, a dvojici fanova iz Engleske je upravo to i bio cilj.

Jedan od njih Aleks Saliven, je u ispovesti za TalkSport, otkrio neverovatno iskustvo iz zemlje u kojoj se održava Svetsko prvenstvo. On je sa svojim prijateljem tražio mesto gde može popiti pivo, a sve to, odvelo ga je u avanturu koju će pamtiti čitavog života.

Samo smo se dobro zabavljali i zezali, uživali smo. Sreli smo jednog od šeikovih sinova, koji nas je odveo u palatu i pokazao nam lavove i još svašta. Bili smo u potrazi pivom, a oni su rekli da ga imaju. Uskočili smo u stražnji deo njegove „Tojote“ i završili u palati. Pokazao nam je majmune, svoje egzotične ptice. Bilo je ludo, rekao je Saliven.

VESTI O MUNDIJALU:

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter