0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

OBRADOVIĆ ZADOVOLJAN, ALI SVESTAN RASPOREDA: Čestitam igračima, pojačanju treba vremena!

Objavljeno: 20.11.22 u 21:54

Partizan je nakon velike pobede nad šestostrukim šampionom Evrope, dočekao trostrukog u vidu Splita, a rezultat utakmice bio je 89:70. Nakon meča Željko Obradović, šef struke crno-belih, rekao je sledeće.

„Prvo bih želeo da čestitam ekipi Splita, mislim da su igrali veoma dobru i pametnu utakmicu. Pogotovu u prvom poluvremenu gde su maksimalno hteli da koriste način koji njima odgovara da igraju protiv nas“ rekao je Obradović i nastavio:

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

„Što se nas tiče, naravno da posle utakmice u petak, imajući u vidu period ispred nas, utorak utakmica u Barseloni, potom, u četvrtak u Madridu, da sam želeo da osvežim tim i da raspodelim minutažu. Mislim da smo u velikom delu uspeli to da uradimo, jedino je Ledej odigrao previše minuta u odnosu na to što smo mislili da bi trebalo da bude. On je zajedno sa Lesorom najopterećeniji igrač što se tiče minutaže. Smailagić se tek vratio i nije sposoban mnogo da igra. Vladimiru Brodzianskom je potrebno vreme, jer je odradio samo tri treninga, da uđe u ono što mi zovemo sistem, ali i on je dobro odigrao. Uspeli smo u nameri da visoke igrače odmorimo, dali smo odmor i Panteru. Želeo bih da čestitam igračima koji su počeli u drugom poluvremenu na ozbiljnosti i oni su odveli ovu utakmicu u tok kakav je bio. I, naravno, hvala svim ljudima koji su došli večeras da nas podrže.“

6
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter