0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

IVANOVIĆ U ABA LIGI DEBITUJE PROTIV NAJLAKŠEG RIVALA: Cibona poslednji put slavila 2014. protiv Zvezde! (VIDEO)

Objavljeno: 19.11.22 u 11:26

Košarkaši Crvene zvezde u okviru 7. kola ABA lige dočekuju ekipu Cibone, danas sa početkom u 16 sati.

Klub iz prestonice Hrvatske ne zna za pobedu protiv crveno-belih još od čuvenog F4 u Beogradu 2014. godine, kada je Cibona slavila u Areni rezultatom 75:70, na krilima Darija Šarića. Tada je i pored toga što je jedan od najboljih klubova iz bivše Jugoslavije osvojio Jadransku ligu, Crvena zvezda nastupila u Evroligi naredne sezone, jer Cibona nije imala uslova ni finansija da se nalazi u eliti.

Nakon toga do dan danas traje neverovatna serija pobeda Crvene zvezde, koja sada iznosi 16:0. Dakle, crveno-beli danas igraju za 17. uzastopnu pobedu protiv Cibone. Na odličan način je Duško Ivanović debitovao na klupi Zvezde, pobedom protiv Asvela u Evroligi, a sada ima priliku da vrati klub na pobednički kolosek i napravi dobru uvertiru pred duplo kolo u elitnom evropskom takmičenju. Crvena zvezda sledeće nedelje prvo gostuje Albi, da bi potom dočekala Makabi u Pioniru.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Direktan prenos ovog meča možete pratiti direktno na TV Arena Sport Premium 1, sa početkom u 16 časova.

Standings provided by Sofascore

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter