0
Katar 2022

Foto: Youtube/Screenshot

MITROVIĆEVO SAMOPOUZDANJE NA VISOKOM NIVOU: Znaš koliko me briga šta razmišljaju Brazilci!? (VIDEO)

Objavljeno: 19.11.22 u 08:45

Fenomenalna atmosfera vlada u reprezentaciji Srbije, a to govori i izjava Aleksandra Mitrovića nakon meča protiv Bahreina.

Piksi nije želeo da mu rizikuje sa Mitrovićem, Lukićem i Kostićem, pa ovaj trojac nije dobio ni jedan minut protiv Bahreina, kako bi bio potpuno spreman za meč sa Brazilom.

„Igrati je sigurno bilo teže. Ja sam uživao. Uz vodu, kafica. Bilo je dobro drugo poluvreme, dobra utakmica i rezultat. Celu ekipu su svi lepo prihvatili. Mislim da imamo igrače koji igraju u velikim klubovima, i nisam iznenađen.“ započeo je popularni Mitrogol, a onda otkrio da li je spreman:

NAJNOVIJE IZ KATARA:

„Da nisam spreman, ne bih bio pozvan. Oporavljam se. Od ponedeljka će sve biti ok.“ bio je jasan, a onda konstatovao da li propušten meč protiv Bahreina može da utiče na njegovu formu:

„Ne može da utiče. I u Fulamu sam trenirao dan pred tekmu, čisto malo zbog taktike i svega, ali mislim da sam u godinama u kojima mogu da rasporedim snagu, da malo igram na iskustvo, da znam da se štedim gde treba. Mislim da stvarno neće biti problem. Fizički se stvarno osećam lepo, dobro i spremno. Radio sam dosta jako na individualnim stvarima, trčao sam dodatno, sve sam odradio i mislim da to neće biti problem“ istakao je Mitrović, zatim je usledilo pitanje šta pišu i razmišljaju Brazilci:

Znaš koliko me briga šta razmišljaju Brazilci, iskreno? Kao i uvek, od kad je selektor došao fokus je na nama, bez obzira na to ko je prekoputa. Što bi rekli – da li imaju krila, lete? (osmeh) Niti smo pričali o njima, samo mislimo o sebi i znamo da, ako smo na nivou, možemo da igramo sa bilo kim.“ zaključio je Aleksandar Mitrović.

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter