5
Domaći fudbal

Head coach Gordan Petric Press Conferemce on stadium FK Partizan (JNA) on November 16, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZVEZDA OČIGLEDNO IMA NEKU POMOĆ SUDIJA: Svi ste videli da im se navlačilo!

Objavljeno: 16.11.22 u 12:47

Danas je od 12 časova strateg Partizana Gordan Petrić održao završnu konferenciju za medije za ovu polusezonu gde je rekapitulirao dešavanja kako u domaćem prvenstvu, tako i na evropskoj sceni. Naravno, nije propustio priliku ni da komentariše suđenje oko kog se digla velika prašina minulog vikenda.

O suđenju Petrić je rekao sledeće.?

„Ponoviću da su najveći problem srpskog fudbala Partizan i Zvezda. U ovom trenutku Zvezda očigledno ima neku pomoć. Rekao sam to da učinimo sve da se ne posvađamo oko fudbala. Kao bivši igrač sam osetio da je se navlačilo za Zvezdu. Kada sudija podigne tablu onako i produži meč koliko je učinio, to se vidi da s pomaže Zvezdi. I u Nišu, Kragujevcu, Novom Pazaru. Sada u Surdulici ste svi videli“, rekao je on, da bi se nadovezao:

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

Da se to dešavali na nekom drugom nivou, Partizan bi smanjio bodovnu prednost. To je svima jasno. Nekada se pomagalo Partizanu, sada se pomaže Zvezdi. Nisam slep da to ne vidim. Ima i do nas, mogli smo bolje da igramo protiv Javora i Spartaka i da to dobijemo, ali postoji ta druga strana koja je nesporna, a tiče se o sudijskoj naklonosti na strani Zvezde“.

4
6
5 Komentara
  1. Ajde bre ne budali!
    Realno je da je Partizan na minus 20!
    Koja bre pomoc?
    Pa ovo je koliko i sramota tvog komentara jos veca sramota od Petrića sto je ovo izjavio a poklonjeno Partizanu penala ne zna im se broj!
    Ko o o cemu vi o postenju???
    More obraz vam je gori i od djona!

    18
    11
    Odgovori
  2. Pa dobro nije ništa slagao… Sećamo se svi kada su se slične stvari radile na drugoj strani, sada se pomaže Zvezdi na sve načine i to je tako

    7
    10
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter