0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

PREDRAG RAJKOVIĆ: Napravićemo isti intervju sa zlatnim peharom iz Katara! (FOTO)

Objavljeno: 15.11.22 u 22:11

Očekivanja pred Svetsko prvenstvo pored Saše Lukića, izneo je i Predrag Rajković za kamere FSS.

Prvo o čemu je pričao golman Majorke je sada već čuvena utakmica protiv Portugala u Lisabonu:

„Prošlo je godinu dana od te finalne utakmice, kada smo pobedili Portugal i kvalifikovali se na Svetsko prvenstvo. Došao je i taj dan da se okupimo. Sutra putujemo u Bahrein i svi smo srećni, spremni, orni, tako da jedva čekamo prvu utakmicu“ bile su njegove prve reči, a onda se vratio na grešku koju je napravio protiv Slovenije:

„To je sve sastavni deo fudbala. Bila je malo veća nervoza i moja greška, svima se može desiti. Falilo mi je prošlo okupljanje da se družim sa momcima, ali sad ćemo nadoknaditi. Imaćemo mesec dana fore.“ istakao je, a onda pričao o konkurenciji, jer su se pored njega na spisku našla još dva golmana, Dmitrović i Milinković-Savić:

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

„Baš zdrava konkurencija. U dobroj smo formi. Na Misteru je da odluči ko će igrati. Mislim da je najbitnije da se mi slažemo među nama. Nema nikakve ljubomore. Svi se dobro slažemo i mislim da smo jedan drugom dobar podstrek za napredovanje.“ bio je jasan, a zatim pričao o čuvenom Novom Zelandu iz 2015. godine, kada je kao kapiten podigao pehar Svetskog prvenstva za mlade:

„Napravićemo isti intervju sa zlatnim peharom iz Katara. To je bilo pre sedam godina. Imam lepo iskustvo. Iako je do 20 godina, Svetasko prvenstvo je ipak Svetsko prvenstvo. Ima dosta igrača koji su učestvovali tamo i trudićemo se i boriti da napravimo isti rezultat kao na tom Mundijalu“ naglasio je, pa konstatovao da je veliki broj fudbalera iz te generacije sada u A selekciji Srbije:

FOTO: STARSPORT

„To potvrđuje koliko je ta generacija bila kvalitetna. Izrodilo se dosta A reprezentativaca, a sada treba da poikažemo šta možemo u A selekciji.“ rekao je Rajković, pa prokomentarisao meč sa Realom, kada se sastao sa Vinisijusom i Rodrigom, koji će pokušati da mu ugroze gol i na Mundijalu:

„Neće imati priliku ponovo, jer sam ih tada pustio. Šalu na stranu, dobri su igrači, ali mislim da mi imamo dobar tim i kvalitet i probaćemo da ih zaustavimo. Sigurno im neće biti lako.“ zaključio je Predrag Rajković.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter