0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

TERZIĆEV REZIME UČINJENOG U JESENJEM DELU: ‘Pokazalo se kakav je Makabi!’ – Najavio je remont tima! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 15.11.22 u 14:04

Rezime obavljenog u prvom delu sezone od strane generalnog direktora Crvene zvezde.

Prvi čovek Crvene zvezdeZvezdan Terzić otvoreno je govorio o polusezoni kluba, učinku, igračima, a najavio je doselekciju ekipe.

FOTO: FK Crvena zvezda

‘Završili smo pre dva dana polusezonu iza nas, pa bih komentarisao koliko smo zadovoljni. Ušli smo sa velikim ambicijama, cilj je bio ulazak u Ligu šampiona, izborili smo se u prethodnim sezonama za povlašćeni put, pojačali smo se adekvatno, doveli smo pet igrača koji su odmah ušli u prvim tim. Imali smo velika očekivanja. Nismo mi nego ste vi mediji napisali da je ovo najbolji tim još od Barija. Protiv Haife smo imali dva poluvremena gde smo vodili 2:1 i na kraju nije ispunjen osbnovni cilj. Makabi je ozbiljna ekipa, pokazala je u grupnoj fazi protiv Juventusa.’ – počeo je svoje izlaganje Terzić i odmah potom dodao:

FOTO: HOTSPORT

‘Bez obzira na sve, ja nisam zadovoljan. Očekivali smo Ligu šampiona i mislim da smo bolji od Makabija. Došlo je potom do pražnjenja i razočarenja. Stanković je podneo ostavku i mogli smo i gore da prođemo. Održali smo stabilnost u klubu i završili smo polusezonu na dominantan način. Ovo je najvažnija sezona u budućnosti Zvezde i pitanje je da li će se ikada ovakva pojaviti.’

Očekuje Terzić da će ‘crveno-beli’ biti prvaci Srbije na kraju ove sezone.

‘Ponovo ćemo biti na velikoj sceni, ali to ne znači da je trka gotova. Daleko od toga, protivnik je najopasniji kad ga potcenite. Partizan radi dobro, pokazao je to u Evropi. Ja sam ubeđen da ćemo biti prvaci, ali pozivam sve u klubu da nema opuštanja. Sledi prelazni rok. Svesni smo šta nedostaje. Sveže krvi, nove energije, bržih igrača, mladih igrača.’

O nastupu u grupnoj fazi Lige Evrope, Zvezdan Terzić otvoreno je rekao:

‘Imali smo od sjaja do očaja. Nismo nezadovoljni sa osvojenih šest bodova da je neko rekao pre početka Lige Evrope. Nezadovoljan sam sa dve utakmice gde smo zaslužili kritiku, Trabzon i Monako. Zvezde ne sme da izhgleda onako nejako, bez obzira na to s kom igra. Da li je to Real ili Bajern. Ne sme da se izgubi na onakav način. Svesni smo gde smo pogrešili i u pripremi utakmice sa Monakom. Svesni smo i da igramo protiv moćnijeg rivala, ali kada idete u ring jačem bokseru onda ne idete spuštenog garda.’ – rekao je i potom dodao da je normalno da su se određeni igrači zasitili.

VESTI O ZVEZDI:

‘Ono nije realna slika Zvezde. Ovi igrači mogu bolje. Uz dopunsku selekciju koja će uslediti. Imamo igrače koji su tu 5-6 godina i relano je da dođe do zasićenosti kod njih. Ovo je jedna dobra prilika za restart sistema i novi početak Zvezde. Da osvojimo duplu krunu i da se spremamo da budemo relevantniji u Ligi šampiona.’ – zaključio je on.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter