40
Fudbal

FOTO: Screenshot

JEDNA ZEMLJA, JEDNA VERA: Rusi oduševili celu Srbiju, evo za koga navijaju na Mundijalu! (VIDEO)

Objavljeno: 14.11.22 u 08:28

Bratska poruka za Orlove!

Manje od sedam dana ostalo je do početka Svetskog prvenstva u Kataru. Selektori i igrači 32 države spremni su za gladijatorsku borbu, a svaki od njih želi samo jedno – trofej najboljeg na planeti.

Reprezentacija Rusije je sprečena da učestvuje na prestižnom takmičenju zbog upliva politike u sport, jer je FIFA odlučila da ih suspenduje zbog vojne intervencije u Ukrajini.

Rusi nemaju dilemu za koga će navijati u Kataru kada nema njihovog nacionalnog tima. U pitanju je reprezentacija Srbije. Oni su napravili video snimak u znak podrške za Dragana Stojkovića i njegovu četu.

-Navijaj za Srbiju – glavna je poruka kratkog spota

205
13

40 Komentara

  1. Ko nikad nije posetio Kosovo i Metohiju i Rusiju, taj nikad neće moći da shvati niti Veru, niti Ljubav, niti Nadu da se Srbiji Kosovo ponovo vrati u celom svom sastavu. Gde god sam se pojavio u Rusiji i rekao da sam iz Srbije bili su oduševljeni i oni koji ne znaju gde se nalazimo geografski znaju da nas vole i da smo braća po veri. Uvek ima izuzetaka, ali Srbi i Rusi su braća zauvek! I Kosovo je Srbija! Ko ne misli tako žao mi ga je, jer o Kosovu ništa ne zna!

    130
    3
    Odgovori
  2. Nije važno što Nato-nacisti bonbardujubi ubijaju Srbe vekovima, a neoprostivo je to što nam prijatelji nisu ponogli samo jesnom, i to onda kad su i sami bili u problemu sa izdajnikom na čelu Rusije!? Koji si ti bednik Nato-mikrofonu. Time ni malo nećeš ponutiti srpsko-rusko prijateljstvo, džaba se trudiš i i ti i takvi kao ti!

    69
    12
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter