0
Evropske lige

Foto: Twitter/@en_sscnapoli

SVE VIŠE DELUJE DA JE TO TA SEZONA: Napoli pobeđuje utakmice koje nije uspevao ranije! (FOTO)

Objavljeno: 08.11.22 u 20:36

Fudbaleri Napolija su ostvarili i 12. pobedu u 14. kolu Serije A, savladavši Empoli na svom stadionu rezultatom 2:0.

Nije to bila ubedljiva partija kluba iz Napulja, ali ono što je najbitnije u osvajanju trofeja, jeste pobeđivati i kada igra nije na najvišem nivou, a to definitivno rade ove sezone nebesko plavi. Nisu baš najbolje otvorili meč, jer je prvo poluvreme bilo bez puno prilika, a cilj Empolija je bio jasan, da što duže izdrže bez primljenog gola, dok im napad uopšte nije bio u fokusu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

U skladu sa tim se završilo i prvo poluvreme – bez pogodaka. U drugom je Napoli krenuo ofanzivnije i jače da pritiska poslednju liniju gostiju, što je rezultiralo u 69. minutu kada su domaći fudbaleri iznudili kazneni udarac. Odgovornost je preuzeo, ovoga puta džoker sa klupe, Lozano i pogodio za velikih 1:0 u tom trenutku. Fudbaleri Empolija, tačnije Luperto je olakšao lideru tabele da dođe do velika tri boda, jer je u 74. minutu zaradio drugi žuti karton, pa su gosti ostali sa igračem manje.

Kada je delovalo da će se meč završiti minimalnom pobedom Napolija, Lozano je asistirao, a Zjelinski zatresao mrežu gostiju u 88. minutu i postavio konačan rezultat. Napolitanci su tako osvojili 38. bod i trenutno beže 9 bodova drugoplasiranom Milanu, koji će uskoro istrčati na teren na gostovanju protiv Kremonezea.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter