0
Evropske lige

Foto: Twitter/@en_sscnapoli

NAPOLI GRABI KA TITULI: Milan se neće tek tako predati! (VIDEO)

Objavljeno: 05.11.22 u 23:00

U trinaestom kolu Serije A, Napoli slavio u derbiju dana nakon preokreta, a Žiru doneo pobedu Milanu u završnici protiv Specije.

Napoli je od 18 časova gostovao Atalanti, ali nije sve najbolje krenulo po nebesko plave, jer je u 19. minutu Lukman bio precizan sa bele tačke. Ipak, u neverovatnoj formi igra tim iz Napulja pa su već u prvom poluvremenu preokrenuli rezultat u svoju korist i rešili pitanje pobednika. Prvo je u 23. minutu Viktor Osimen poravnao na 1:1 na asistenciju Zijelinskog, da bi u 35. minutu meča strelac prvog gola asistirao za Elmasa, a ovaj ispostaviće se, postavio konačan rezultat. Ovo je jedanaesta pobeda Napolija, a imaju i dva remija i nalaze se na liderskoj poziciji sa 35 osvojenih bodova.

Od 20 časova i 45 minuta Milan je dočekao Speciju na San Siru i na dramatičan način stigao do velika tri boda. Poveli su crveno-crni već u 21. minutu preko Tea Ernandeza na asistenciju Benasera i sa tim rezultatom se otišlo na pauzu. Kada je delovalo da će Rosoneri privesti meč kraju na rutinski način, sin legendarnog Paola Maldinija, Danijel, inače dete Milana im je pomrsio konce i na efektan način poravnao na 1:1 u 59. minutu. U 67. minutu smo videli i poništen gol Tonalija nakon reakcije VAR sobe, a nervoza se polako uvlačila u redove velikana. Kada je teško, tu je Olivije Žiru, a on je to potvrdio u 89. minutu, kada je na atraktivan način uhvatio volej iz peterca i matirao Dragovskog za konačnih 2:1.

Standings provided by Sofascore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter