0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PANTOVIĆ SRUŠIO MLADOST: Zmajevi lete za Beograd sa tri boda u džepu! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 04.11.22 u 18:33

Važan trijumf za tim iz Zaplanjske!

U 18. kolu Mozzart bet Superlige Srbije raspored je spojio ekipe Mladosti GAT i Voždovca. Domaći sastav iz Novog Sada, koji je nedavno uspeo da eliminiše Zmajeve iz Kupa Srbije, nije napravio još jednu senzaciju. Voždovac je na stadionu ‘Karađorđe‘, pred tek nešto više od 100 gledalaca, zabeležio trijumf rezultatom 1:2. Ekipa trenera Puače je tako prekinula golgeterski post i postigla pogodak (tačnije dva), nakon pet mečeva na kojim nisu uspeli da zatresu protivničku mrežu u svim takmičenjima.

Već u prvom poluvremenu nekadašni đak Zvezdine omladinske škole, Miloš Pantović, ‘kandidovao’ se za igrača utakmice. Na asistenciju fantastičnog Borisava Burmaza, Pantović je realizovao prvu pravu priliku za Voždovac i poslao loptu iza leđa golmana Milojevića, u 39. minutu susreta.

Trgli su se domaći posle najduže pauze. Ljubomir Ristovski je reagovao uvođenjem Arsića, koji je igru Mladosti učinio efektnijom i lepršavijom. Dimitrov je na odličan način uposlio Novicu Maksimovića, koji se vrlo spretno snašao unutar kaznenog prostora i doneo izjednačenje domaćem timu golom u 61. minutu.

Pravi šok za Mladost usledio je u 85. minutu. Teodorović je poslao dugu loptu u srce šesnaesterca. Istu je tamo prihvatio Burmaz, kojeg je u kaznenom prostoru srušio Milovanović. Sudija Đorđević je odmah rukom pokazao na belu tačku, a Miloš Milovanović je bio primoran da napusti teren zbog drugog žutog kartona. Odgovornost je preuzeo Pantović, koji je hladne glave izveo penal i doneo važan trijumf beogradskom timu.

Rezultati 18. kola Mozzart bet Superlige Srbije:

Petak:

16:00 Mladost GAT – Voždovac 1:2

18:00 Novi Pazar – Javor Matis – u toku

20:00 Napredak Kruševac – Čukarički

Subota:

13:00 Radnički 1923 – Radnik Surdulica

16:00 Radnički Niš – Kolubara

18:00 Spartak Subotica – Vojvodina

Nedelja:

15:30 Crvena zvezda – Mladost Lučani

19:30 TSC Bačka Topola – Partizan


Standings provided by Sofascore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter