0
Evrokupovi

FOTO: HOTSPORT

HOTSPORT EKSKLUZIVNO IZ MONAKA: Igraće se meč, kiša je oslabila, a policija će hapsiti navijače koji ne poštuju pravila! (VIDEO)

Objavljeno: 03.11.22 u 18:13

Deluje da će sve biti u redu.

Utakmica MonakoCrvena zvezda, prema našim saznanjima, ne bi trebalo da bude odložena, potvrđuje naš novinar direktno iz Francuske. Na atletskoj staza i prostoru iza golova ima vode, ali je teren u dobrom stanju.

Kiša je potpuno usporila i jedino što trenutno može da napravi problem je njihova loša drenaža. Uopšte nije problem kiša niti bilo šta tako, već što njihov teren ne radi drenažu kako treba. Ne bi trebalo da ima bilo kakve prepreke za odlaganje utakmice što se tiče inteziteta kiše – navodi naš novinar iz Monaka.

– Atletska staza je natopljena dobrim deloma i iza golova ima vode. Ipak, igrači se zagrevaju i lopta ide bez problema. Ništa nije otežano, niti je teren natopljen i kako stvari stoje utakmcia će se igrati.

Takođe, u nezvaničnom razgovoru sa policijom Monaka, poslato je upozorenje svim navijačima.

Policija Monaka je u nezvaničnom razgovoru rekla da će u slučaju paljenja baklje ili posedovanja iste, ući na tribine i uhapsiti tu osobu. Prema daljem protokolu, biće 4 dana u pritvoru, da bi petog dana bio poslat kod sudije.

VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter