0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN NE SME DA IZGUBI: Crno-beli najveći baksuzi u poslednjim kolima grupnih faza! (VIDEO)

Objavljeno: 03.11.22 u 10:43

Partizan u poslednjem kolu grupne faze Lige konferencija dočekuje Slovacko sa početkom u 21 čas.

U isto vreme je na programu i meč između Kelna i Nice u Nemačkoj, ali ukoliko crno-beli upišu 3 boda, dešavanja na ovom meču ih neće preterano zanimati. Tim iz Češke je u prošlom kolu završio takmičenje, pa u poslednje kolo ulazi rasterećeno, jer ima 4 osvojena boda, a na prva dva mesta su Partizan i Nica sa po 8.

Da bi izborio prvo mesto u grupi, vicešampionu Srbije je potrebno da savlada Slovacko, a da Nica to ne uspe protiv Kelna. Postoji i minimalna šansa da se naš predstavnik ne nađe u završnici Lige konferencija. Da bi se to desilo, Keln mora da slavi protiv francuskog predstavnika, dok crno-beli moraju da izgube od predstavnika iz Češke. Nije toliko realan scenario, ali moraju u Partizanu biti oprezni, jer im se dva puta desilo da ispadnu već prođenu grupu u poslednjim minutima.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Klub iz Humske tako 2015. godine nije smeo da izgubi rezultatima 3:1, 3:0 i sa većom razlikom od Auzburga, ali je na kraju meča u Beogradu rezultat bio 3:1 za Nemce koji su prošli dalje u poslednjim minutima golom Bobadilje, koji je slomio srca navijača crno-belih…

Sličan scenario se desio i 2019. godine, samo što je tada Partizan gostovao u Holandiji ekipi AZ Alkmara i bila mu je potrebna samo pobeda, od koje ga je delilo svega desetak minuta. Holanđeni su ipak, sa igračem manje uspeli da poravnaju na 2:2, nakon 2:0 posle prvih 45. minuta i crno-beli su i tada ostali bez evropskog proleća…

Meč između Partizana i Slovacka možete direktno pratiti na Arena Sport Premium 1, kao i na RTS 1 sa početkom u 21 čas.

Standings provided by Sofascore

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter