1
Fudbal

Miodrag Grof Bozovic 23.12.2016. Decembar 23. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

GROF BOŽOVIĆ IZAZVAO POMETNJU U RUSIJI: Optužuju ga da je bio pijan dok je davao ovu izjavu!

Objavljeno: 02.11.22 u 17:43

Nekima je očigledno zasmetalo.

Poznat je Miodrag Božović kao trener koji bez dlake na jeziku priča sa novinarima, a to su „osetili“ i domaći mediji dok je crnogorski stručnjak sedeo na klupi Crvene zvezde.

U intervjuu za RB Sport, Grof Božović izjavio je da je on legenda ruskog fudbala i time izazvao reakciju domaće javnosti koja nije baš najbolje prihvatila ovu izjavu.

Bivši trener Spartaka iz Moskve, Raul Rianko prokomentarisao je ovu izjavu crnogorskog trenera i čak ga optužio da je bio pijan kada je ovo rekao.

Da li je bio pijan kada je davao ovaj intervju? Gluposti. Da je Božović legenda, čuo bih nešto o njemu. – izjavio je Rianko.

U odbranu Božovića pre svih stao je njegov agent Srđan Jeremić.

Podržavam sve što je Miodrag rekao. Ove reči su izgovorene trezveno, siguran sam u to. Da, rekao je kroz emocije, ali su njegove reči istinite. On je zaista legenda ruskog fudbala. – istakao je Jeremić.

Takođe, Grofa je podržao i bivši fudbaler Amkara kojeg je i trenirao, Aleksej Popov.

Nazvao se legendom ruskog fudbala? Ima pravo na to i ja se slažem. Da je imao resurse u suđenju, poput onoga koji imaju CSKA i Zenit, onda bi Miodrag imao i više pehara! – izričit je bio Popov.

U Rusiji Božović je vodio Amkar, Rostov, Moskvu, Lokomotivu, Dinamo, Krila Sovjetov i Arsenal iz Tule sa koji je prošle godine ispao iz ruske Premijer lige.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter