0
AdmiralBet ABA Liga

Luca Vildoza celebrates during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season Round 5 match between Crvena Zvezda mts Belgrade and FC Bayern Munich at Aleksandar Nikolic Hall on October 29, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

VILDOZA MVP OKTOBRA: Dve utakmice dovoljne za nagradu najboljeg u mesecu!

Objavljeno: 02.11.22 u 14:46

Luka Vildoza je dobio nagradu za najkorisnijeg igrača meseca oktobra AdmiralBet ABA lige i pored svega dve odigrane utakmice. Argentinac je  prosečno beležio 16,5 poena i imao šest asistencija, 1,5 skokova i 2,5 ukradene lopti po meču, za prosečan indeks korisnosti 24,5.

„Ne mogu da obećam da ću igrati cele sezone kao u prethodnih nekoliko utakmica, ali ono što mogu da obećam je da ću dati sve od sebe na svakom meču. Nastaviću da se borim i da radim sve što mogu da pomognem svom timu da pobedi“, rekao je Vildosa za zvanični sajt ABA lige.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

Ističe da je liga teška.

„Iako sam odigrao samo dva meča, utisak je da je liga veoma, veoma teška, posebno kada igrate na gostovanjima“, rekao je Vildosa.

Ambicije su najviše moguće.

„Imamo jak tim, koji će se sigurno boriti za vrh. Ove sezone nismo izgubili nijedan meč u ABA ligi. Ako nastavimo da radimo na načina na koji smo radili u poslednjem periodu, možemo da budemo zaista jak tim. Verujemo da zajedno možemo da osvojimo još jednu titulu u regionalnom takmičenju“, zaključio je Vildosa.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter