0
ATP

Novak Djokovic, Stefanos, TsitsipasAstana Open, Kazakstan 9.10.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ĐOKOVIĆ O NAJVAŽNIJIM MOMENTIMA KARIJERE: Na Vimbldonu sam imao sreće, evo šta je fizički najteže bilo!

Objavljeno: 31.10.22 u 14:47

Novak Đoković ima priliku za novi trofej Masters serije, jer će nastupiti na turniru u Parizu, gde mu je prvi protivnik bolji iz duela Dijego Švarcman – Maksim Kresi. On je za tamošnje medije govorio o najzahtevnijim momentima svoje karijere.

<blockquote class=“twitter-tweet“><p lang=“fr“ dir=“ltr“>🎾 <a href=“https://twitter.com/hashtag/RolexParisMasters?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw“>#RolexParisMasters</a> <br>🗨️ Djokovic : &quot;Je préfère ne pas être le monstre du tennis&quot;<a href=“https://twitter.com/hashtag/TennisExtra?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw“>#TennisExtra</a> <a href=“https://t.co/deFRnctyYb“>pic.twitter.com/deFRnctyYb</a></p>&mdash; beIN SPORTS (@beinsports_FR) <a href=“https://twitter.com/beinsports_FR/status/1587055392705507328?ref_src=twsrc%5Etfw“>October 31, 2022</a></blockquote> <script async src=“https://platform.twitter.com/widgets.js“ charset=“utf-8″></script>

„Započeo sam kretnju malo unapred, anticipirajući servis u bekhend, a on je servirao na T liniju. U tom trenutku sam pomislio da je gotovo. Lopta je mogla da završi u mreži. Imao sam malo sreće u tom trenutku, pošteno je to reći“, rekao je Đoković gostujući na francuskom radiju kod Marion Bartoli, da bi dodao:

NAJNOVIJE VESTI IZ TENISA:

„Finale Australijan opena sa Nadalom 2012. godine bilo je najizazovnije fizički, ali mentalno je najizazovnije bilo to finale Vimbldona 2019“.

Pričao o GOAT-u uvek je tema.

„Mnogo je parametara o kojima bi trebalo da se diskutuje. Ja sam veoma motivisan da pišem istoriju našeg sporta, a drugima prepuštam da o tome polemišu“.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter