1
Domaći fudbal

Ricardo Gomes celebrates after scoring a goal Kolubara v Partizan, Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FC Kolubara (JNA) on September 04, 2022 in Lazarevac, Serbia. (Photo by Starsport.rs ©)

RIKARDO UOČI DUELA SA SLOVACKOM: ‘Deca mi mnogo znače, želim im da se lepo provedu i donesu nam sreću!’ (VIDEO)

Objavljeno: 31.10.22 u 12:24

Gost Partizanovog podkasta bio je Rikardo Gomeš, najbolji strelac crno-belih u evropskim takmičenjima i ljubimac navijača.

Partizan u četvrtak od 21 čas igra utakmicu sezone u kojoj će tražiti prolaz u nokaut fazu Lige Konferencije. Kao što je poznato utakmici će prisustvovati samo deca, a Rikardo ističe sledeće:

-Deca mi mnogo znače, ne samo u fudbalu već i u životu. Želim im da se lepo provedu, da nam donesu sreću, i da zajedno sa njima proslavimo proleće u Evropi – iskren je Rikardo.

Istakao je i koliko mu prija rad sa Gordanom Petrićem:

-Trener je jako dobar čovek, uvek je smiren, nikada nije ljut na nas. Mnogo nam pomaže time što sav pritisak preuzima na sebe a to nama igračima mnogo znači – otkriva najbolji strelac Partizana.

Rikardo je otkrio i sa kojim saigračem se najbolje slaže na terenu:

-To je definitivno Natho. Zaista imamo posebnu konekciju, od kada sam došao pre godinu dana imam osećaj kao da godinama igramo zajedno! Jako smo bliski i van terena i u potpunosti se razumemo u svakom trenutku – zaključio je Rikardo.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter