2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

VEČERAS NA PROGRAMU BEOGRADSKI DERBI: Mega protiv Partizana slavila 3 puta u poslednjih 5 mečeva! (FOTO)

Objavljeno: 30.10.22 u 10:51

Košarkaši Partizana večeras od 21 čas dočekuju Megu u petom kolu Admiral Bet ABA lige.

Kada pogledamo mečeve iz prošle sezone, ove dve ekipe imaju polovičan skor. Mega je napravila iznenađenje savladavši Partizan u gostima rezultatom 93:90, a onda su crno-beli u drugom meču iskalili bes i slavili sa čak 29 poena razlike – 97:68.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Kada pogledamo poslednjih 5 susreta ova dva rivala, dolazimo do skora od 3:2 za Megu, koja je bila bolja u polufinalnoj seriji Košarkaške lige Srbije u sezoni 2020/21. Tada su košarkaši Mege imali prednost domaćeg terena, pa su u prvom meču slavili rezultatom 94:86, dok je u trećem bilo 82:68. U drugom meču, Partizan je tada slavio rezultatom 81:77.

Direktan prenos ovog meča možete pratiti na Arena Sport Premium 1, a Partizan je za ovaj meč spremio specijalnu garnituru dresova, u znak podrške ženama koje se bore protiv raka dojke.

0
0
2 Komentara
  1. Objektivno gledano, KK PARTIZAN je svetlosnim godinama udaljen od ove aba ljige, pogotovo da bi se ovaj susret mogao nazvati „Derbi“. Predlazem da KK PARTIZAN igra samo Evro Ligu, kao sto pristaje Drzavnom klubu Srbije koji je decenijama bez mrlje i sa velikim uspehom predstavlja u EU i jedinom SAMPIONU iz Srbije sa prebogatom Istorijom i tradicijom kluba i to dva puta nedeljno, sve dok Evro liga postoji, a nizi nivo takmicenja neka igraju juceosnovani poluprivatizovani i privatni kk mutan.ti, meqa, KK plaqiyat, ced.&oLimpiya i slicni ‘projekti’ za promociju qazde, tj. za prikazivanje iqraca zarad prodaje itd itd..ok..?!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter