0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

SJAJAN GEST PARTIZANA: Crno-beli podržavaju borbu protiv raka dojke! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 29.10.22 u 19:50

Izabranici Željka Obradovića izlaze na teren u posebnim dresovima!

Partizan Mozzart Bet u nedelju, 30. oktobra, dočekuje Mega MIS u okviru 5. kola AdmiralBet ABA lige. U prva četiri kola regionalnog šampionata, Parni valjak je zabeležio isto toliko pobeda, dok gostujući tim do sada nije zabeležio trijumf.

-Nedeljna utakmica će imati i humanitarni karakter jer će KK Partizan Mozzart Bet pružiti podršku borbi protiv raka dojke. Pretposlednjeg dana oktobra, međunarodnog meseca borbe protiv ove opake bolesti, Parni-valjak na parketu Štark arene neće biti crno-beli, već crno-roze!

Na taj način, Partizan Mozzart Bet će na svojim dresovima poneti roze boju, simbol borbe za zdravlje i živote naših majki, sestara, supruga, ali i borbe čitavog društva! Na godišnjem nivou, u svetu se prema podacima Svetske zdravstvene organizacije registruje 2.260.000 obolelih žena, dok od iste bolesti svake godine umre više od 500.000 njih.

Kancer dojke predstavlјa vodeći uzrok obolevanja i umiranja od malignih bolesti u ženskoj populaciji širom planete i Partizan Mozzart Bet želi da pruži svoj doprinos u podizanju javne svesti kako u Srbiji, tako i u regionu – navodi se na zvaničnom sajtu KK Partizan.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter