0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

POTEZ KOJI JE RAZBESNEO DELIJE U PIONIRU: Trenutak kada je Vajler Beb snažno udario Markovića! (VIDEO)

Objavljeno: 29.10.22 u 17:10

Da li je košarkaš Bajerna namerno faulirao nekadašnjeg reprezentativca Srbije!

Košarkaši Crvene zvezde su u petak savladali Bajern Minhen i tako ostvarili prvi trijumf u ovosezonskom izdanju Evrolige. Izabranici Vladimira Jovanovića slavili su sa 78:72 pred krcatim tribinama hale ‘Aleksandar Nikolić‘ u Beogradu.

Aktuelni šampion ABA lige kontrolisao je meč tokom većeg dela utakmice, a ono što najviše raduje sve zaposlene u klubu sa Malog Kalemegdana, ali i sve navijače, jeste povratak Nemanje Nedovića. Reprezentativac Srbije  je debitovao u drugom mandatu u crveno-beloj opremi i zabeležio učinak od 11 poena.

U popularnom ‘Pioniru‘ viđeno je dosta atraktivnih poteza, ali meč je obeležio i jedan nesportski. Tokom prvog kvartala igre, u pokušaju da se oslobodi svog čuvara, Nik Vajler Beb je snažno udario Stefana Markovića i napravio faul u napadu. Arbitri su nakon gledanja snimka dosudili nesportski faul koji se dugo čekao na tribinama, a potez košarkaša Bajerna je razbesneo sve prisutne.

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter