1
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

DELIJE POZIVAJU NAVIJAČE NA ‘MARAKANU’: ‘Ništa nije gotovo! Padali su i veći od Trabzona!’

Objavljeno: 24.10.22 u 10:20

Veliki izazov za crveno-bele!

Fudbaleri aktuelnog šampiona Srbije, Crvene zvezde, u četvrtak dočekuju ekipu Trabzonspora u 5. kolu grupne faze Lige Evrope. Utakmica na stadionu ‘Rajko Mitić‘ je na programu u terminu od 21 čas. Zvezda se trenutno nalazi na začelju grupe sa tri osvojena boda, ali eventualnim trijumfom šanse za ‘evropsko proleće’ znatno bi se povećale.

Vatrene pristalice crveno-belih, izdale su saopštenje u kojem pozivaju navijače da ispune tribine popularne ‘Marakane‘ i pomognu voljenom klubu da zabeleži izuzetno važan trijumf.

– U evropskom takmičenju još ništa nije gotovo! U četvrtak protiv Trabzona igramo kod kuće. Utakmice protiv Ferencvaroša, pa i protiv Monaka, pokazale su nam da možemo da budemo pravi kada hoćemo i zato treba ispuniti stadion do poslednjeg mesta i boriti se za pobedu kojom bismo mnogo povećali šanse za eventualni prolazak u 1/16 finala ili nastavak takmičenja u Ligi konferencija. Marakana je posebno mesto gde su se mnogo čuda dešavala, pa zašto ne bi pao i jedan Trabzon? Još uvek je sve otvoreno i moguće. Naše je da verujemo i da napunimo stadionu u četvrtak od 21 čas – navodi se u saopštenju Delija.


Standings provided by Sofascore

0
0

1 Komentara

  1. „Ziva“ je Coor***VA, umrLa nije, dok je ‘TITA’ i partiye..“??!!!! PS..aL“ jos MALO i NESTALOOO..!!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter