0
Evropske lige

Foto: Twitter/@premierleague

KAKAV FINIŠ DERBIJA: Gledali smo uspavanku do 87. minuta! (FOTO)

Objavljeno: 22.10.22 u 20:34

U najvećem derbiju 13. kola Premijer lige, Čelsi i Mančester Junajted su podelili bodove na Stamford Bridžu.

Gledali smo pravu uspavanku do samog finiša meča, a onda greška odbrane Mančester Junajteda. MekTomini je prejeftino skrivio jedanaesterac, jer je nakon kornera Plavaca oborio Broju u šesnaestercu. Odgovornost je preuzeo kapiten Žoržinjo, koji je na sebi svojsten način matirao Davida De Geu u 87. minutu.

U tom trenutku je delovalo da je kraj i da će Čelsi osvojiti mnogo vredna tri boda, ali izabranici Ten Haga kao da su čekali da prime pogodak da krenu u potpunu ofanzivu. Totalnu inicijativu Mančester Junajteda krunisao je Kazemiro, koji se vinuo u nebesa na centaršut Luka Šoua i matirao Kepu. Delovalo je već u prvi mah da je lopta prešla liniju nakon intervencije golmana Čelsija, ona se odbila u stativu, a Stjuart Atvel je pogledao na sat, koji se zazeleneo i pokazao na centar u četvrtom minutu nadoknade.

Nakon podele bodova ove dve ekipe, najviše je profitirao trojac na vrhu tabele, odnosno Arsenal, Mančester Siti i Totenhem.

Standings provided by Sofascore

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter