0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

PETRIĆ SHVATA JAVOR KAO PRETNJU: Maksimalno oprezno, bez većih rotacija! (VIDEO)

Objavljeno: 22.10.22 u 18:16

„Imamo dosta utakmice kod kuće, to treba da iskoristimo. Sutra igramo protiv Javora, pa imamo Niš. Sutra moramo da budemo i mudri i pametni i lukavi da bismo dobili utakmicu. Da nam se ne desi sutra „Ljuljaj Javore“, ona pesma što se pevala pre 10-15 godina. Nadam se da su svi igrači spremni i očekujem pobedu sutra“, rekao je Petrić na konferenciji za medije i dodao:

„Javor dolazi rasterećeno. Kad se nameste, to je teško probiti. Možda sutra pruže najbolju partiju, ko bude bolji, slaviće. Nije naivna utakmica. Voleli bismo da damo gol odmah u prvom minutu. Mora da bude brži pas i prenos lopte. To je nekad moguće, nekad ne. Bili smo tromi protiv Napretka“.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

Gust raspored je pred crno-belima.

„Ne verujem da će biti veće rotacije, ali će par igrača sutra da se odmore, da dočekamo sveži meč sa Nicom u Ligi konferencija. Videćemo posle treninga da li ćemo odmoriti Dijabatea i Meniga. Igrači uvek kažu da su spremni, ali videćemo“, objasnio je on.

 

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter