1
Evroliga

FOTO: STARSPORT

PAO NIJE IMAO SNAGE ZA PREOKRET, MONAKO UPISAO NOVI TRIJUMF: Radonjić svestan grešaka njegovog tima! (VIDEO)

Objavljeno: 21.10.22 u 23:15

Malo je nedostajalo Grcima da reše meč u svoju korist!

Košarkaši Monaka upisali su trijumf nad Panatinaikosom na neugodnom gostovanju u Atini. Franucski predstavnik je posle neizvesne završnice slavio sa 80:83. Gosti su stekli ubedljivo vođsvto na startu meča, vodili čak 13:23 u prvom kvartalu meča, ali uprkos njihovoj dominaciji PAO se probudio. U nekoliko momenata tim Dejana Radonjića je imao ‘stvar’ u svojim rukama, ali greškama su poklonili trijumf gostima.

https://youtu.be/RExWwoHr4W0

Po završetku meča oglasio se trener grčkog velikana.

-Loše smo otvorili utakmicu. Dozvolili smo rivalu da stekne ogromnu prednost. Nismo se predavali, uspeli smo da stignemo do egala, imali smo momente kada smo mogli da prelomimo meč u našu korist, nismo ih iskoristli, napravili smo mnogo grešaka, što je Monako znao i umeo da kazni –  istakao je Dejan Radonjić.

Svoje utiske izneo je i šef stručnog štaba Monaka, Saša Obradović.

-Svaka utakmica u Evroligi nosi prefiks biti ili ne biti, u svakom meču morate da uložite i poslednji atom snage kako bi stigli do dragocene pobede. Odlično smo počeli utakmicu, kontrolisali smo dešavanja, imali dvocifrenu prednost. Panatinaikos je uspeo na krilima navijača da se vrati u meč, imali smo oscilacija, ušli smo u nervozu, ali kada je bilo najvažnije, odigrali smo dobro u odbrani, a Majk Džejms je pronalazio rešenja u napadu, idemo dalje – kazao je Obradović.


Standings provided by Sofascore

0
0

1 Komentara

  1. Jbg…u EL ‘trenerskoy velicini’ nema ko da pripomoqne kad je gusto, tj. da izvrsi pritisak na protivnicku ekipu sa ‘spocitaVAnjem’ oko dugova za porREZZZ…?!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter