1
Evroliga

Ben Bentil (L) Hassan Martin John Holland Nikola Ivanovic and Stefan Lazarevic (R) during the Euroleague match between Crvena Zvezda and Panathinaikos at Hall Aleksandar Nikolic on October 13, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZVEZDA ŽELI BEG SA DNA: Real se napasti mora – evo gde će biti prenos!

Objavljeno: 21.10.22 u 09:02

Nije baš poželjno mesto da tražite prvu pobedu.

Košarkaši Crvene zvezde loše su započeli sezonu u Evroligi. Nakon sinoćnje pobede Partizana na Virtusom jedini su tim u Bajern koji još uvek ne zna za pobedu.

Večeras od 20.45 časova gostuju Real Madridu u WiZink centru i imaće novu priliku da dođu do pobede. Jasno je, naravno, da crveno-beli nemaju šta da izgube na jednom od najtežih gostovanja u Evroligi.

Ipak, ono što može da posluži kao osnov za optimizam jeste promenljiva forma kraljevskog kluba. Za sada Madriđani su ostvarili samo jednu pobedu iz tri kola i to veoma tesnu u meču protiv Panatinaikosa.

Naredna dva, protiv Barselone i Olimpijakosa su izgubili. Poslednji čak u svojoj dvorani.

Takođe, Zvezda u ovaj meč ulazi značajno ojačana, s obzirom da će Luka Vildoza konkurisati i biti u sastavu.

Za sve koji se pitaju, što se tiče TV prenosa ništa se nije menjalo. Utakmicu Real Madrida i Crvene zvezde možete gledati večeras od 20.45 časova na Sport Klub 1 televiziji.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter