0
Evroliga

Head coach Vladimir Jovanovic during the Euroleague match between Crvena Zvezda and Panathinaikos at Hall Aleksandar Nikolic on October 13, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

„ZNA SE KO JE REAL“: Vladimir Jovanović želi da njegova ekipa samo odigra bolje nego u Vitoriji!

Objavljeno: 20.10.22 u 19:30

Videćemo koliko će moći.

Crvena zvezda nakon poraza u Vitoriji od ekipe Baskonije (92:75), okreće se duelu četvrtog kola Evrolige protiv Real Madrida koji se igra sutra od 20.45 časova u WiZink dvorani.

Real je do sada na skoru jedne pobede (protiv Panatinaikosa) i dva poraza (od Barselone i Olimpijakosa). Ipak, pred ovaj duel trener crveno-belih Vladimir Jovanović, istakao je da dobro zna ko je Real.

Dobro znamo ko je Real, izvanredna ekipa koja je godinama na okupu, i još pojačana sa nekoliko izvanrednih individualaca. Pokriveni su na svakoj poziciji sa nekoliko igrača. Kada se na sve to doda da nas dočekuju na svom terenu, jasno je da nas očekuje teška utakmica. – započeo je trener crveno-belih.

A zatim se osvrnuo i na očekivanja od svog tima.

Za početak želimo da odigramo dobru utakmicu, bolju od one prethodne u Vitoriji. Nemamo puno vremena, ali pokušaćemo da se osvežimo i pripremimo. – zaključio je Jovanović.

Takođe, najavio je i da će Luka Vildoza biti u sastavu za duel. Videćemo da li će i koliko igrati.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter